ANNONS

Jag smyger in adventen…

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_0169-tile

DSC_0174-tile

dsc_0216

batch_ halloween 3DSC_0172

DSC_0209

DSC_0202

DSC_0171

DSC_0168

DSC_0180-tile

Hej hjärtan!

Lördagmyset pågår för fullt här. Jag sitter i soffan, levande ljus fladdrar, Barnen i Bullerbyn har jullov och Juno är intill mig med sitt lördagsgodis. Åh vilken alldeles perfekt lördag. Hoppas ni har det bra också?

Jag har smugit in advent hemma hos oss ser ni? Så himla stämningsfullt.

Jag packade aldrig ner mina vita jeans i sommarlådan utan tycker att de passar så fint även nu till en stickad tröja visst? Om man slipper slasket ute förstås. HÄR finns de för er som är sugna på lika. Jag har klippt mina då alla byxor jämt är så himla långa.

Och här kommer lite mer gosigt och mysigt. Rumsdoften är magi. Har precis klickat hem en ny flaska då vår stått i säkert ett år och spridit väldoft. Dags för en ny helt enkelt.

batch_ halloween 3collage mys november

Ljuvlig snöflingeformad stjärna från Ellos.

Varmt linne i ull från Lindex.

Stjärna från Mio.

Gosig tröja från Lindex ( står på min önskelista hör du det tomten ).

Rumsdoft från Torplyktan.

Gosiga vantar från Lindex.

Kroppsolja från Estelle & Thild 

Finstickad mysig klänning från Lindex.

Den numera klassiska snöblomman från Ellos, älskar!

Puss vi ses snart igen ju!

Julia

8
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00