ANNONS

Måndagslistan!

/

Hej hjärtan!

Hur har helgen varit? Jag hoppas fin.

Min har varit 10 av 10 möjliga poäng. Ska snart visa er det som blev grädden på moset under helgen. En jättespännande sak som jag aldrig provat på förr.

Helgen som gick!

IMG_2370

Ett glas mjölk mot lågt blodsocker påväg upp mitt i natten. Vi föräldrar som har barn med diabetes jobbar ju även på nätterna. Med att se till att blodsockret inte blir för högt eller lågt. En blodsockermätare som sitter på Elles arm larmar om värde är för högt eller lågt.

IMG_2371

Jag började min oerhört lyxiga fredag med en tur till Badhuset. Jag simmar i 30 minuter och bastar i ungefär 15-20 minuter med inpackning i håret och fuktgivande ansiktsmask. Alltså känslan efteråt.

IMG_2372

Ja ni ser nu, skapligt nöjd fredagsfirare!

IMG_2382

Jag mötte upp Isabelle och vi gick på skattjakt. Här ser ni resultatet. Kannan är dock ett auktionsfynd och den lilla tennvasen kommer från Binge. Vi gjorde en helt annan del av stan den här gången än vad vi brukar.

IMG_2373

Sedan åkte vi vidare till Zetas för att botanisera bland julblommorna.

IMG_2375

Hur fint?

IMG_2376

Och kransarna av enbär åh! Jag hade dock siktet inställt på amaryllislökar och det är vad det blev också.

IMG_2379

Det blev helg på riktigt och Carlos hängde upp belysning på jordkällaren. Blev så stämningsfullt.

IMG_2380

Jag kopplade av. Har faktiskt blivit duktig på det. Att inte göra så värst mycket. Korta stunder i alla fall.

IMG_2381

Foto: LINUS HALLSENIUS

Jag hittade Juno inne hos Livly. Hon modellade ju i höstas och hon är den gulligaste jag vet om faktiskt. Hennes personlighet är bara absolut älskvärd. Så rolig, bestämd, smart och underbar. Mm jag vet jag är ju hennes mamma jag veeet…

IMG_2383

Typisk november i Björsta.

IMG_2384

Jag och Belle spelade Fia med knuff och Juno valde att fika.

IMG_2386

Och till helgens höjdpunkt för mig. Ett vinterdopp!

IMG_2385

Så galet nöjd med mig själv efteråt. Jag har varit så nyfiken på det är och vill ge det en chans. Kanske ett dopp varje helg?

dsc_1336

Jag!

Har en så fin mjuk härlig känsla i hela mig. Tacksam för det.

DSC_2170

Veckans planer:

Maxad arbetsvecka med många samarbeten som ska ut både här och på Instagram. De har en tendens att hopa sig…Men de är en härligt blandad kompott som jag tror och hoppas att ni kommer tycka om.

Maria och Johanna kommer hem till mig och det ska bli trevligt att få träffa branschkollegor.

Träna – jogga och simma.

Ta ett vinterdopp! Jag tror att det här är min grej.

Fota och filma samarbeten på temat skönhet, godsaker och inredning. Härlig kombo.

Mysdag med Belle som ska på besök till sjuksköterskan ( vanlig koll + vaccination ) och efteråt har jag lovat fika och mys.

Gotland – Carlos åker och gör färdigt det allra sista med takprojektet.

Träffa en vän som har det extremt kämpigt. Jag vill hjälpa till så gott jag kan. Vi ska fika, strosa, prata och kanske bara vara tysta. Vi gör som hon vill. Hon har en så tuff tid framför sig. Men hon kommer att bli bra det är jag övertygad om. Prognosen för bröstcancer är god. Och vår sjukvård är så bra. Det finns inget annat än ett lyckligt slut på det här. Jag menar vi är knappt mitt i livet.

IMG_2377
Det här lyssnar jag på just nu!

Ryser lite av vad jag lyssnat på under en period nämligen True Crime. Så läskigt och jag vet inte om jag mår så bra av det heller. Ser ju aldrig på nyheter så kanske dags att skippa sådant också men Rättegångspodden är ändå himla bra…

Hög tid med en nya genre eller i alla fall ta in lite annat också. Jag ska efter tips från Isabelle gå loss på P3 historia. Och på tal om Isabelle. Missa inte att lyssna på We Are Influencers där hon berättar om branschen ur hennes perspektiv. Så himla spännande tycker jag. Det är så vi har träffats förresten, genom jobbet. Tror inte att jag har nämt det innan.

batch_DSC_2436

Tipsigt!

Nu är Cecilias butik öppen och välfylld! Och jag väntar ivrigt på min beställning.

DSC_0040

Drömmer om!

Jullovet. Jag ser så mycket fram emot den tillsammans med familjen. Vore mysigt med en vit jul och möjlighet att åka spark och bygga en snökoja.

DSC_3236

Tacksam över!

Jag har på riktigt så oerhört mycket att vara tacksam över precis varje dag. Att få ha mitt hem som arbetsplats är en av de saker jag är allra mest tacksam över i livet. Betyder allt för mig.

Jag hoppas ni får en varsam och vacker start på den här veckan.

puss

Julia

2
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00