I annonssamarbete med LG

Min nya hjälpreda!

 

DSC_0151LG

Får jag lov att presentera, min nya hjälpreda! En torktumlare som i min vardag hjälper mig att spara tid, pengar och förbättrar min hemmamiljö. Och en av de saker jag uppskattar mest är att den kräver minsta möjliga underhåll.  Jag är på riktigt usel på att underhålla saker nämligen och lägger gärna minimalt med tid på det.

DSC_0029LG

Men låt mig få visa och berätta mer!

DSC_0081LG

Jag är som ni ju redan vet mamma till 4 barn. Mängden tvätt är på riktigt enorm. Jag tvättar och tvättar och tvättar. Försöker att lufttorka det jag kan och hänger utomhus när vädret tillåter.

DSC_0015

Men behöver i min vardag en torktumlare. För de där jackorna som kräver det. Alla kuddar och täcken. Och tvätten som jag inte riktigt hinner hänga eller som inte får plats heller för den delen…

DSC_0051

Till min hjälp har jag en LG DUAL Inverter Heat Pump torktumlare

DSC_0029LG-tile

En riktig pärla i tvättstugan!

DSC_0074LG

Nog för att jag tycker att det är skapligt mysigt att tvätta men kan jag spara tid så gör jag gärna det.

DSC_0016LG-tile

Och tid sparar jag genom att torktumlaren är nästintill underhållsfri då den automatiska rengöringen av kondensorn ger ett korrekt luftflöde för att upprätthålla en hög torknivå.

DSC_0118LG

Man tackar för det!

DSC_0024LG

Jag kan välja mellan energi- eller tidsläge för att optimera energiförbrukningen eller torktiden. Återigen något som spar tid och pengar.

DSC_0094LG-tile

Att torktumlaren har en låg energiförbrukning är såklart också snällare mot miljön!

DSC_0042

Jag nämnde att den förbättrar vår hemmamiljö också. Jag har alltså möjlighet att välja allergiprogrammet som eliminerar upp till 99,9 procent av allergener. Såsom damm och kvalster som kan orsaka allergi- eller andningsbesvär. Ypperligt för till exempel sängkläder, filtar och barnkläder.

DSC_0100LG

I min vardag försöker jag att tvätta klokt. Med omsorg och tanke om plagget och miljön. Själv har jag ganska många plagg som jag gott och väl kan hänga ut på vädring i första hand men ja, jag kommer inte undan tvätthögarna. Så är det bara i en småbarnsfamilj. Så tvätteriet är igång och jag blir verkligen glad att jag med hjälp av DUAL Inverter Heat Pump kan torka våra kläder i låg temperatur. Tack vare det slätas skrynklor ut och krympning reduceras. Klädernas livslängd förlängs och ingenting är väl mer rätt än att faktiskt vårda de plagg man har på bästa vis.

För er som tycker att teknik är riktigt roligt så kan jag även berätta att man kan starta, pausa och övervaka torktumlaren oavsett var man befinner sig med hjälp av sin smartphone. Wow för det!

Blir ni nyfikna på min nya tumlare så kan ni klicka er vidare HIT och läser på mer.

puss

Julia

  1. Så skönt det är med en bra torktumlare! Jag har ”bara” 2 barn och är själv förskollärare, tycker det blir mycket tvätt hos oss 🤣
    Skulle bara vilja fråga, vad kommer den fina korgen ifrån?
    Kram

  2. Så skönt med en bra torktumlare! Har ”bara” två barn och tycker vi har mycket tvätt. Jag är dessutom förskollärare och byter till rena kläder varje dag, kommer alltid hem med minst en fläck någonstans 😆 Men nu till min fråga: var har du köpt den fina korgen? Så fin att bära tex tvätten i från källaren upp till allas garderober 😊

  3. Moa skriver:

    Så fint, ser gärna mer utav din tvättstuga😃 vart ifrån är din fina tvättkorg?💞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..