ANNONS

Lite advent hemma hos oss!

/

Godmorgon hjärtan!

Vi tar en titt på några advenstglimtar hemma hos oss. Lovar fler bilder framöver!

Enkelt och sparsmakat. Men väldigt mysigt. Mängder av levande ljus, pappstjärnor i fönstrena och blommor räcker för att skapa stämning. Jag menar, de är ju inte meningen att man ska slå knut på sig själv heller. Man gör det man mäktar med och tycker är viktigt.

Tomtarna får ju såklart alldeles snart titta fram och granen hemma hos oss är extra allt. Alltid. Nog för att min egen drömgran är av en mer klassisk sort, i vet röda juleäpplen, levande ljus, en flaggirlang…

Men barnens tindrande ögon är värt allt. Bokstavligt talat. Och de önskar en gran med extra allt och de är precis vad de får.

Men nuså. Lite advent hemma hos oss!

DSC_0398

Linnekuddar i soffan. Linne är de vackraste jag vet om.

batch_ halloween 3DSC_0409

Enkel vit pappstjärna i fönstret. Jag tror att jag gillar just sådana allra bäst. Så tidlöst.

batch_ halloween 3DSC_0202

Och samlingen med ljusstakar i tenn och silver. Jag har några till som står i köket.

batch_ halloween 3DSC_0417

Traditionseligt. Kransar på linneskåpet med sidenband.

batch_ halloween 3DSC_0415

Önskar att jag bundit egna av lingonkvistar. Nästa år kanske…

batch_ halloween 3DSC_0400

Amaryllisen har snart gjort sitt. Ska köpa några till och kombinera med tall eller enkvistar.

batch_ halloween 3DSC_0412

Snön töade bort men ny är på ingång till helgen såg jag, jippiii! Älskar den ljusa krispiga känslan ute när snön ligger på marken.

batch_ halloween 3DSC_0420

En knippe torkad lin och en pappstjärna hänger i köket. Nästa år ska jag odla massor med lin. SÅ vackert.

batch_ halloween 3DSC_0426

Julblommor på rad! Jag har satt lite kuddmossa runt.

batch_ halloween 3DSC_0404

En äldre kudde från Himla i lite juliga färger nästan.

batch_ halloween 3DSC_0406

Ljuset när solen väl strålar. Åh. Hoppfullt!

batch_ halloween 3DSC_0395

Hoppas ni får en fin dag!

Själv känner jag mig så oerhört glad och stolt. Jag har fått den stora äran att vara ambassadör åt ett företag som jag tycker så himla mycket om under första delen av nästa år. Är faktiskt som en milstolpe för mig. Något jag dömt om. Att veta under en längre period vad jag ska syssla med, vad som förväntas och ATT jag faktiskt har jobb. Så lycklig för det! Och som grädde på moset så har jag fått ta del av resultat som visar att jag presterat så oerhört fint i många många kampanjer jag deltagit i. Känner mig ödmjukt stolt och lycklig för att få befinna mig i detta just nu. Och jag vill verkligen rikta ett stort tack till er som troget hänger kvar här med mig. Ni är bäst. Ingen protest.

puss

Julia

6
160

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00