ANNONS

Måndagslistan!

/

Hej hjärtan!

Krassligt läge här. Jag som aldrig blir sjuk har åkt dit rejält känns det som. Men jag har supermycket att stå i i makt två veckor till så jag ligger nedbäddad i soffan med laptopen som sällskap och betar av en massa måsten. Hade definitivt kunnat vara värre så det är inte särskilt synd om mig.

Vi ser efter hur min helg varit och så ska ni få ta del av en måndagslista.

Helgen som gick!

IMG_2452

Juno på väg hem från förhandsvisningen av den nya Sune filmen. Biopremiär för Juno och hon tyckte det var mysigt och roligt. Jag trodde att hon skulle ge upp efter en halvtimma men hon satt och mumsade chips och såg färdigt hela den en och en halv timma långa filmen som för övrigt var SÅ bra. Alltså se den, jag skrattade så att jag grät nästan.

IMG_2453

Lördag och jag känner mig lite konstig. Nästan förlamad av trötthet.

IMG_2454

Men myset övervägde. Soffmys i december med en liten älskling är bäst.

IMG_2455

På söndagen kunde jag mig riktigt risig men ställde till med kolakokning, brödbak och så såg vi Elles dansföreställning. Hjälp i köket har jag förstås alltid.

IMG_2456

Och här är min plats för dagen. Känns nästan som helg ännu på grund av långsamt tempo.

DSC_3784

Jag!

Förutom krassligheten så börjar jag känna ett stort behov av ledig tid. Dagar utan några särskilda måsten. Men snart så. Två veckor kvar till jullovet!

DSC_0168

Veckans planer:

På jobbschemat står att beta av adm, styra upp utkast till årets allra sista samarbeten och göra upp en skiss inför ett av mina roligaste jobb i hela livet som går av stapeln nästa år. Ni ska få veta mer snart.

Jag kommer att dela med mig av ett härligt recept och min önskelista också under veckan blandat med några samarbeten.

Sjukhusdag med Elle!

Om vi får feeling så åker vi på julmarknad, kanske Gamla Stan vore mys?

Luciafirande på Junos förskola och förskolebarn + Lucia är ju så bedårande gulligt alltså.

DSC_2655

Det här ser jag på just nu!

Ni kan räkna med att jag alltid är sist på bollen men tänker att vi kanske är ett gäng eftersläntrare här inne? Bonusfamiljen! Se den! SÅ bra. Vi ser den på Netflix.

dsc_0088-tile-2

Drömmer om!

Jullov. Fy bubblan vad mysigt det ska bli att ta dagarna som de kommer och bara njuta. Älskar även känslan av att vi snart har ett nytt år framför sig. Att reflektera, summera, utvärdera och sätta upp nya mål och låta drömmarna flöda.

DSC_2445

Tipsigt!

Jag vill tipsa er om det HÄR inlägget jag skrev för en tid sedan. Skralt med bidrag till inlägget. Kanske inte riktigt fritidshustider jus nu men tycker ändå att det vore mysigt att knåpa ihop ett inlägg likt det HÄR.

DSC_0341

Tacksam över!

Just nu är det ett flyt utan dess like för mig med mitt jobb. Tacksam och lycklig för det. Jag har så mycket roligt framför mig att se fram emot och träffar människor längs vägen som ger så enormt mycket. Jag har nått mål som nästan känts omöjliga. Jag är pepp och inspirerad och känner mig nästan för peppad. Blir bra med ett lov att landa på och samla nya krafter inför nästa år. Jag tar inga framgångar för givet och känner mig ödmjuk inför att få göra det här just nu. Framtiden är oviss, men jag gör mitt bästa för att njuta av det som är nu.

Hoppas ni får en fin start på den här veckan.

puss

Julia

0
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00