ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Zcooly

En spännande nyhet från Zcooly som släpps den 17:e december!

/

batch_ halloween 3DSC_0231

batch_ halloween 3DSC_0243

batch_ halloween 3DSC_0234

batch_ halloween 3DSC_0252

batch_ halloween 3DSC_0258

Låt oss än en gång prata om skärmtid och barn. För det är ju faktiskt idag vår vardag och något som alltid känns lika aktuellt inte sant?

Jag har berätta för er hur jag känner och tänker kring tiden barnen spenderar framför skärmen.  Skärmtiden får gärna innehålla lite av varje som den gör för mig också. Underhållning, avkoppling och kunskap. Tiden ska vara meningsfull på ett eller annat sätt.

Belle spelar sedan en tid olika matematikspel via appen Zcooly. Där tränar hon på ett lekfullt sätt matematik utifrån sin egen nivå. Hon tycker att det är så roligt och spännande. 

Efter att jag introducerat Zcooly för henne så väljer hon den framför allt. Hon lägger helt enkelt sin skärmtid på något meningsfullt och lärorikt samtidigt som det är underhållande.

Totalt finns det tio olika mattespel som är framtagna av erfarna pedagoger som passar för barn mellan 5-12 år.

Det här är så roligt att få dela med mig av till er. Zcooly introducerar nämligen en så rolig nyhet som ni ska få höra om nu. Alldeles snart, närmare bestämt den 17:e december slår Zcooly ihop alla 10 lärande spel i en och samma app vilket förenklar spelandet. Och det roligaste av allt! Barnen får skapa en egen avatar som de kan ta sig runt med. Ni vet, välja ögonfärg, kläder och ja helt enkelt göra en liten kopia av sig själva. Kul!

Jag önskar såå att Zcooly funnits när jag var liten! Glädjefulla spelupplevelser där man lär sig matematik genom ett underhållande spel.

Genom att klicka HÄR får ni prova Zcooly alldeles gratis i tre veckor och jag kan verkligen varmt rekommendera er att prova!

puss

Julia

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00