ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Ellos

Sista klapptisen från Ellos!

/

Hej och glad tredje advent finaste!

På riktigt undrar jag hur december alltid bara susar fram på det här viset…? Drygt en vecka kvar till julafton och den här tiden precis innan är ju minst lika härlig som när det är jul och juldagar inte sant?

I alla fall om man är lite snäll mot sig själv och låter bli att stressa på tok för mycket.

Nåväl, här kommer årets allra sista inlägg med Ellos från mig till er med mysiga tips på julklappar för er som inte har de i box ännu. Eller så kanske ni är sugna på något till er själva. En rabattkod kommer i vanlig ordning på slutet!

b-110

Jag har tipsat om den HÄR stjärnan innan men den är en riktigt favorit. Så vackert med det utstansade mönstret och den beiga nyansen. Pappersstjärnor av den här klassiska sorten är nog ändå min favorit om jag måste välja.

b-111

Noell önskar sig en slinga att hänga i takbjälkarna på hans rum och den här är en kandidat. Frågan är om en vit kanske blir finaste…

HÄR finns den i både svart och vitt. Så otroligt snygg!

b-113

Ingen säng utan en sängkappa om ni frågar mig. Den HÄR söta prisvärda kappan är en fin julklapp tycker jag.

b-114

De här sängkläderna är också söta med sina volangkanter. HÄR finns de i flera olika färger.

b-115

Ett set med handdukar är alltid en bra ide. Jag tror att alla blir glada för det? Handdukarna i den fina ljusbeige färgen finns HÄR.

b-116

Det här är en önskeklapp för mig. Lakan i linne. Kan inte tänka mig något skönare. Tomten, snääälla…? HÄR finns de för er som också tycker att det är en toppenpresent.

b-117

Och slutligen en riktigt bra present. Ett gosigt täcke. perfekt till någon som flyttar hemifrån eller behöver lite extra värme. HÄR finns den!

Min rabattkod 403462 ger 30% rabatt på den dyraste varan inkl märken och möbler.  Koden är giltig t.o.m 31/12 och gäller på ordinarie priser.

HÄR kommer ni till Ellos hemsida!

puss

Julia

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00