Måndagslistan!

En allra sista måndagslista. För det här året. Nästa gång tar vi den när vi tagit det allra första steget in i 20-talet. Och har ett välbehövligt jullov bakom oss.

Jag känner någonslags drömmig och romantisk känsla inför 2020-talet.

Just nu befinner jag mig på en bilverkstad och betar av punkt efter punkt på dagens att göra lista. Bilen ska få sin en service och jag har tagit min an veckans göromål. Praktiskt att kunna arbeta var jag än befinner mig nästan.

Känner mig så redo för jul och julledighet men nuså, måndagslistan!

 

Helgen som gick!

IMG_2465

Helgkänslan infann sig omedelbart efter leverans av den här maffiga buketten. Blev så innerligt glad för hälsningen och ett tack för årets gångna samarbete från en av mina samarbetspartners. Så fint.

IMG_2466

Sjukhusdag med Elle! Det mysiga är att få umgås.

IMG_2467

Därefter blev det gulligaste Lussefirandet hos Juno på föris.

IMG_2468

Älskling.

IMG_2470

Jag fotade en fin vrå i köket till en vän!

IMG_2471

Och barnen klädde granen. Jag hade totalt fem barn som gick loss. Här går det inte att mörka vårt sydländska arv ett dugg. Likt skator samlar vi på oss allt som glimmar och går loss till jul…

IMG_2475

Jag och Juno fångade solstrålar hemma i Björsta.

IMG_2477

Njutbart mitt i all den gråa sörjan som december bjudit på ittintils med undantag för ett par frostiga dagar och nätter.

 

DSC_3738

Jag!

Ganska trött och jag har nog åkt på något virus som satt sig i luftvägarna. Tråååååk jag vill ju träna och ha min vanliga energi att ta av. Har också känt mig lite extra känslig. Jag blir orolig och ledsen när människor i min närhet är sjuka och just nu är det ju så. Tänk att ingen blir skonad. Verkligen ingen. Vi drabbas alla förr eller senare på ett eller annat sätt. Varje dag är värdefull.

 

DSC_0472 newbie

Älsklingar!

Vi är alla så förväntansfulla och redo för att få ta dagarna som de kommer och ha jullov. Barnen vet att jag måste jobba litegrann då och då men till stor del är vi helt lediga tillsammans. Dröm.

 

Mari Eriksson Photography HDR-2

Lyssnar på just nu!

Juligt mys såklart!

 

5dd137d7e79c7

Tipsigt!

Jag kommer att återkomma till den här boken. Men tipsar ändå. Wow. Har saknat den i mitt liv! Livsjournalen, vilket mästerverk som ska följa mig under hela nästa år.

 

dsc_0220-2

Pirrig inför!

Jag har redan beställt nästa års fröpåsar. Pirret nu alltså. Ska trädgårdsvila lite till såklart men är så attans lycklig för att ha en ny trädgårdssäsong framför mig.

Hoppas ni har en fin start på veckan!

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..