Skatter jag inte visat!

batch DSC_0245

En hel hög med skatter från den senaste tidens loppisturer. Jag har några fler att visa men det tar vi sen.

batch DSC_0246

Ni förstår att jag är nöjd va?

Den lilla burken har jag fått av min vän Terese kannan från Arabia med blått blommönster kommer från Vintagevrån som för övrigt håller öppet imorgon. Jag ska hänga på låset! Ljusstakarna hittade jag hos Bästa Binge. En en gång och den andra en annan gång. Vilken tur jag hade.

batch DSC_0253

En fin adventsljusstake. Svårt det där med bordsvarianten tycker jag. Enkla pappstjärnor är de vackraste jag vet om men vill gärna ha några som står fönstret också. Den här kvalade in som mysig och fin tycker jag.

batch DSC_0252

Julklappar till Juno. Docksängkläder och kläder. Brukar finnas på mitt Röda korset för en krona styck.

batch DSC_0251

Det här är mitt bästa. Helt fantastiska svensktillverkade bestick i rostfritt. Älskar. Om någon möjligtvis vet namnet på dessa så skriv gärna det. Fyndade ett halvt dussin men skulle gärna vilja ha fler. Juste, de kostade också en krona styck. Wow!

batch DSC_0249

Jag spanar alltid efter pinglor. Så fint att piffa med till jul.

batch DSC_0255

En stickad tröja som jag ska ta med till Gotland. En Gotlandspåskkofta. Fynd! Där skymtar även en kruka. Jag samlar på äldre vita krukor. Inte det lättaste att hitta.

batch DSC_0256

En sockerströare som även den får flytta till Gotland. Tänk jordgubbar med mjölk. Mmmm!

batch DSC_0257

En till bild på favoriterna. Tror jag dukar med dessa till jul.

batch DSC_0260

Det megastora Rörstrandskruset älskar jag så himla mycket. Det handmålade mönstret och att den är så rejäl. Vill ha den både på Gotland och hemma…Vacker som den är eller med säsongens blommor och kvistar.

batch DSC_0262

Vilken skatt tyckte ni om allra mest? Om jag får välja två så är det kruset och besticken.

Glas fredag hjärtan!

Jag ska in till stan en sväng och ikväll väntar firande av jullov på Häringe slott. Är så pepp på gottebordet.

puss

Julia

 1. C skriver:

  Så fina fynd, kannan och kruset är nog mina topp 2.
  Tack för en fin blogg och för allt du delar med dig av. Jag önskar dig och din familj en vilsam och fin jul.

 2. Helena skriver:

  Allt var jättefint, men jag gillade krukan extra mycket – vet du vad den heter? Adventsstaken är en stark nr 2! Blir roligt att se var den hamnar:-)

 3. Annelie skriver:

  Så jättefina fynd! Alla var tipp topp tycker jag! Kan inte välja någon favorit. Är så roligt att se vad andra fyndar på loppis, så fortsätt att visa!! Undrar om du kanske kan tipsa om andra mysiga bloggar? Din är en favorit, men…
  Önskar dig och din familj en god jul!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..