I annonssamarbete med BEMZ

En titt in i Elles rum!

Hej hjärtan och glad fredag ju!

Dock aningens virrigt läge här på grund av jullov. Knappt att jag vet vilken dag det är just nu. Massor med gulliga barn har hängt här idag och jag har försökt både säga hej till er och skicka iväg ett utkast till en av mina agenturer sedan imorse. Pjuh…men nuså!

Vi tar en titt in hos Elle! Här kommer för övrigt att bli alldeles nya tapeter inom kort som hon har valt ut. Jag har verkligen älskat dessa men allt har sin tid och de nya tapeterna är absolut bedårande. Ni ska få se!

Nytt i hennes rum är att vi klätt om soffan. Elle valde ett sammetstyg i en varm mjuk vitbeige nyans. Helt otroligt vacker.

DSC_0041

batch DSC_0055

DSC_0037-tile

batch DSC_0053

DSC_0034-tile

DSC_0052

dsc_0016-tile

DSC_0038

DSC_0040

Vad tycker ni? Mysigt rum för en snart tonåring visst? Att byta överdrag är så genialiskt och jag har bytt våra sofföverdrag i vardagsrummet några gånger. Vill ju inte helst byta ut möblemanget men älskar att inreda och förnya mig ibland.

Man kan beställa gratis tygprover och ni ska få en rabattkod av mig om ni själva blir suga på att klä om er Ikea soffa eller en fåtölj kanske. Det finns så många fina tyger att välja mellan. Elles tyg heter Zaragoza Vintage Velvet och är i nyansen Eggshell.

Med koden 20julia får du 20% rabatt på hela köpet och HÄR finns hemsidan!

puss

Julia

  1. Var kommer den fina mattan från?

  2. Så fin tapet!!! Vad heter den och vilket märke är det?

    1. juliak skriver:

      Jag minst dessvärre inte namnet men den kommer från Ralph Lauren! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..