Får det lov att vara en önskefebruari?

dsc_1629

batch_DSC_2436

Hej ni fina som tittar in här hos mig idag!

Ni är en skara trogna följare som liksom alltid finns här. Tacksam för det.

När julen är undanstädad så infinner det sig hos mig ett omedelbart vårlängt. Men det är inte vår. Ens i närheten. Men vädret har inte varit ett endaste dugg vintrigt hos oss och gräsmattan är somrigt grön nästintill.

Nåväl, vi får leva med det och just nu längtar jag så vansinnigt mycket efter att få peta ner frön i jorden och de där allra första stunderna ute på farstutrappan med en latte i handen och vårsolens strålar i mitt ansikte. Mmm!

Jag tänkte fråga er om ni har lust att fylla bloggen i februari tillsammans med mig? Skriv en önskerubrik bland kommentarerna så ska jag försöka uppfylla så många önskemål som jag bara kan om ni har några förstås.

puss

Julia

 1. Elin skriver:

  Tack för en bra blogg!
  Inspirerande, vacker och ett måste för mig att besöka varje dag 😀

  Då vi går i utbyggnationstankar här hemma då vi fått ett tredje barn så skulle jag vilja se ett inlägg på hur huset såg ut när ni flyttade dit och sedan alla utbyggnationer/renoveringar ni gjort en efter ett.

  Ha en fin dag! ☺️

 2. Sarah skriver:

  Hej hej! Undrar varför mina kommentarer/förslag inte kommer med? 😞 Kommer de inte fram? Mvh, Sarah

  1. juliak skriver:

   Jooodå måste bara godkänna i tur och ordning 🙂 KRAM

  1. Karin skriver:

   Mina tycks inte heller komma fram.

 3. Älskar Din blogg, den gör mig glad. Inredning, mat, trädgård, kläder, skönhet, Din familj, Gotland och härliga tips och ider.
  Kram. Nina

 4. Här kommer mina önskerubriker:

  Att vårda relationen -(hur fortsätter man att vara kär)
  Då och Nu – (åsikter, tycke och smak som du ändrat genom åren)
  När jag är själv – (vad gör du då? Hur ser du ut? Är du tyst eller sjunger du högt?)
  Boktips – (dina favoritböcker i olika teman. Romaner, kokböcker, trädgårdsväxter, biografier)
  Husmorstips – (dina bästa knep för hemmet)
  Mina jobb – (vad har du jobbat med genom livet och hur var det? Från första sommarjobbet och kanske drömmar om framtida yrken)
  Framtidsspaning – (hur tror du/vill du att ditt liv ska vara om 1,3,5 och 10 år?)

  Tack för en fin blogg!

 5. Sarah skriver:

  Jag skulle också vilja önska en rundvandring från ert hem☺️ kanske i kombination med en planritning för att bättre förstå hur allt hänger ihop?

  Skulle även vilja önska ett ordning och reda-inlägg med tips och tricks om hur man håller ordning med flera barn, tänker ffa hall och tvättstuga. I bägge dessa rum blir det alltsom oftast kaos hos oss, och då har vi bara 3 barn😆 hur gör du/ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..