ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Doktor.se

Jag älskar att spara tid!

/

batch DSC_0048

batch DSC_0316

batch DSC_0050

batch DSC_0288

batch DSC_0098

batch DSC_0046

batch DSC_0282

Varje morgon när jag vaknar så känner jag mig pirrig, lycklig och väldigt pepp på dagen för att jag har så mycket underbar att fylla den med. Jag är helt klart en morgonmänniska som har min absolut bästa stund precis när jag vaknar och på förmiddagen…

Jag älskar att jobba, göra mysigt här hemma, skapa, påta i trädgården, läsa, jogga, fundera, baka, måla och att vara med min familj. 

Det finns så mycket härligt att lägga sin tid på håller ni inte med?

Men så finns det ett gäng mindre roliga saker också. Sådant som man förstås måste göra men som gärna får gå snabbt och smidigt undan. Jag vill så väldigt gärna på enkla smarta sätt spara tid för att underlätta mitt liv och hinna med allt det där härliga!

Doktor.se är en app som hjälper mig med just exakt det! 

På ett tryggt och enkelt sätt kan jag vid behov få snabb hjälp och till och med förnya recept. 

Det är en väldigt trygg känsla att ha möjlighet till kontakt med en läkare genom telefonen närsomhelst var jag än befinner mig.

Ladda ner appen Doktor.se genom att klicka HÄR!

puss

Julia

2
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00