ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Dreams

Äntligen ett roligt och enkelt sätt att spara pengar på!

/

”Åh vad jag älskar belysning. Vackra taklampor, en riktigt cool bordslampa och såklart levande ljus. Mysigaste som finns ju. Vackra stearinljus i fina ljusstakar, gärna i tenn eller silver….”

DSC_0406-tile

IMG_5023

DSC_0414-tile

DSC_0375

DSC_0376

Är du en spara eller slösa?

Jag behöver inte ens fundera dessvärre utan är en riktig slösa faktiskt. Jag lever väldigt mycket för stunden men min ambition är att bli mer sparsam för det är extremt tillfredsställande och faktiskt helt och hållet nödvändigt. För att ha råd och möjlighet att förverkliga en del av de drömmar jag har. Men för att spara pengar till mina drömmar så måste det vara roligt och gärna lite utmanande. Så att det blir lite sport av det hela.

Och idag ska jag berätta om det allra mest geniala och roliga sättet jag någonsin sparat pengar på!

Dreams heter appen! Och den hjälper dig att uppfylla dina drömmar med pengar du inte visste att du hade!

Äntligen ett smart, enkelt och roligt sätt att spara pengar på. Appen hjälper mig på ett konkret sätt att spara pengar och jag väljer själv hur. Det finns många olika smarta sparhacks att välja mellan och såklart även traditionella överföringar om man nu föredrar det. Eller så kombinerar man och känner sig för vilket som passar.

Själv satsar jag på att spara pengar genom att minimera matsvinnet hemma hos oss. Älskar det! Man kan verkligen laga väldigt mycket av det som redan finns hemma istället för att handla mer mat och riskera att behöva slänga. Att slänga mat gör verkligen ont i hjärta och plånbok.

Jag tycker att det är ganska trist att spara bara för att. Så specifika mål passar mig ypperligt och just nu drömmer jag så innerligt om en alldeles speciell lampa till punchverandan som vi håller på att bygga. Men den är lite över budget och därför måste jag spara pengar till den.

Förutom drömlampan så tänker jag sätta upp ett sparmål för vårt hus på Gotland. Det är verkligen en sån riktigt stor och långsiktig dröm jag har att färdigställa hela huset till toppskick. Men ja, extremt kostsamt och tidskrävande. Känslan är att det nästan är omöjligt…

Men att sätta upp ett mål som man sakta men säkert närmar sig genom att spara på ett roligt och konkret sätt underlättar nog enormt mycket i själva sparprocessen.

Okej nu vill jag veta, har ni några drömmar? Berätta gärna vilka. Ni får välja en stor och en liten. Min lilla dröm är ju den där lampan  som jag berättade om. Lovar att visa när den är på plats men först måste jag ju spara en slant. Och ett färdigrenoverat Gotlandshus tack.

Vill ni också komma igång med ett eget drömsparande? Klicka då HÄR och ladda ner Dreams!

puss

Julia

7
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00