ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Älvsbyhus

Min framtida husdröm!

/

DSC_0452

DSC_0524

DSC_0447

DSC_0489

DSC_0513

DSC_0497

Mina drömmars hus! Ja jag bor ju redan i den. Jag hade kanske valt annorlunda idag, vem vet. Men ändock, det är mina drömmars hus och allra mest kanske för att jag levt hela mitt vuxna liv här. Så mycket som ryms innanför dessa väggar rent känslomässigt. Så mycket kärlek, vardagsstök, sorger och glädje. Älskade hus alltså.

Men om jag får drömma loss lite med tanke på framtiden så önskar jag mig två saker.

Ett lättskött enplanshus vid havet, tack! Tänk att ha utsikt mot havet…kan man vara annat än i harmoni då tänker jag?

Visste ni att Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare sedan 20 år tillbaka och att de har Sveriges nöjdaste kunder?

På deras hemsida byggde och designade jag mina framtida drömmars hus online. Alltså wow så roligt! Jag fick även dit den drömmiga havstomten och kunde enkelt bestämma hur mitt hus ska se ut både in och utvändigt.

Vill ni också prova på att designa ert alldeles egna drömhus? Klicka er då vidare HÄR. Jag utlovar en riktigt rolig stund framför datorn.

puss

Julia

2
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00