ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Apotek Hjärtat

Hur man bäst tar hand om sin vinterhud!

/

DSC_0370

DSC_0391

DSC_0390-tile

DSC_0345

DSC_0348-tile

DSC_0374

DSC_0361

DSC_0362

Hej vännerna,

Idag är temat hudvård. Ett av mina bästa. Det är något så varmt och kärleksfullt i att ta hand om sin hud tycker jag. Den är viktig. Man är värd den extra omsorgen tycker jag och särskilt nu under vintern när i alla fall min hud tenderar att bli något torr på sina ställen.

Min hudvård som jag ska tipsa om er kommer från Apotek Hjärtat.  Apotek Hjärtat erbjuder ett brett sortiment i sin nätbutik och har alltid fri frakt samt snabba leveranser vilket jag uppskattar mycket. Man kan även hämta ut sina recept online vilket ju förstås är toppen.

Estelle & Thild har hängt med mig i många många år och jag uppskattar de snälla och ekologiska produkterna väldigt mycket. Några av mina favoriter som ni ser ovan finns precis alltid i mitt badrumsskåp. Kan ej leva utan. Under årens lopp har utseende på förpackningar förändrats och nya ljuvliga dofter tillkommit. Men de har alltid bibehållit den höga kvalitén.

För huden på kroppen använder jag en Body Butter som verkligen gör sitt jobb. Jag älskar den milda doften av vanilj och citrus och att den tjocka härliga konsistensen.

Om jag är riktigt riktigt torr så brukar jag torrborsta kroppen för att därefter massera in en kroppsolja som innehåller bland annat olja från aprikoskärnor och mandel. Här pratar vi fukt och lyster som omedelbart resultat!

En trogen kamrat på badrumshyllan är BioCalm Rescue Oil som jag använder i mitt ansikte innan dag och nattkräm. Den passar känslig hud och är fri från parfym.

43229_c1l0-tile

Antioxidant Eye Cream är en ögonkräm som skyddar och återfuktar. Gör huden spänstigare och motverkar ålderstecken.

Softening Body Lotion är en mjukgörande kroppslotion som förser kroppen med optimal fukt. Lättabsorberande formula med silkeslen textur som återfuktar huden med ekologiska ingredienser av sheasmör och aloe vera.

En Body Scrub som är milt exfolierande och lystergivande. Innehåller sheasmör och näringsrika oljor som mjukgör huden. Den tar jag till när jag är i behov av en snabb uppfräschning av huden. Efterlämnar huden alldeles mjuk och len!

Med min kod JULIA20 får ni 20% rabatt på samtliga av mina favoritprodukter jag tipsar om och hela sortimentet av Estelle & Thild hos Apotek Hjärtat online. Gäller fram till 2/2.

Klicka HÄR för att komma till sortimentet!

puss

Julia

2
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00