ANNONS

Senaste tidens skatter 🍀

/

Godmorgon hjärtan!

Tidig morgon hos oss. Elle ska in till stan på skolutflykt. Vi andra iväg till vårt precis som vanligt. Eller nej, inte riktigt. Jag ska hem och jobba en liten stund och sedan väntar mysdag nummer ett på mig. Jag ska gå på Antikmässan med Isabelle. LÄNGTAR!

Då passar det ju extrabra med en liten visning av senaste tidens loppisskatter här.

dsc_0016

Jag radade upp allt på köksbänken. Carlos menar på att kruset är en potta och jag menar på att det är ett syltkrus. Förmodligen har vi bägge fel. Den är väldigt fin och väldigt stor i alla fall. Kakformen är också osedvanligt stor. Svårt att se på bild kanske…

DSC_0031

Två gulliga fodral. Tror att man hade sådana till pyjamas förr? Nu är de perfekta till en laptop. Tiderna förändras.

DSC_0025

Ett stycke tennljusstake tillverkad i Stockholm. Flott!

DSC_0024

Rart Gefle porslin!

DSC_0022

Franska glas till Gotland och något jag alltid spana efter. Gränsforskrukor. Med en Mårbacka Oh la laa!

DSC_0018

En annan bra grej att spana efter är fina glasburkar. De har en rykande åtgång hemma hos oss. För skafferivaror, nötter, till rester och över nattengröten som jag gör till barnen varje kväll.

DSC_0020

En ballongvisp även den till Gotland. Och kakformar som jag ska så i.

Vilken grej är din favorit bland fynden?

puss

Julia

6
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00