I annonssamarbete med APOTEK HJäRTAT

Fredagsbadet!

Apotek Hjärtat, med ett så oerhört brett barn- och babysortiment. Där finns verkligen allt man tänkas behöva till ett litet hjärta.

Jag och Juno ska visa er våra favoriter alldeles straxt. Juno tar alltid ett fredagsbad nämligen och vi har provat de härligaste produkterna för det ändamålet.

DSC_0372-tile

DSC_0345

DSC_0369-tile

DSC_0356

DSC_0359

DSC_0355

Hur mysigt? litet barn i badbalja plus badskum. Åh vad det är gulligt och härligt.

Juno använder just nu produkter från Burt´s Bees och det varsamt rengörande badskummet som bubblar så härligt hittar ni HÄR. Det skonsamma schampot perfekt för småhjärtan som man ju vill skona från tårar under shamponering hittar ni HÄR. Efter badet kan det ibland behövas lite återfuktning. Juno kan ibland ha lite torr hud på benen och då är den HÄR lotionen härligt mjukgörande.

muslinsquare_trepack_ny-tile

För er som går i väntans tider, har en bebis eller kanske känner en så är mitt hetaste tips små mjuka trasor. De HÄR från Les Enfants är perfekta att torka bort små spyor med eller använda som snuttisar. Oumbärliga när jag var bebismamma.

En mysig sak är att föreviga de där små minifötterna och händerna. HÄR finns ett kit för det ändamålet. Härlig dopgåva också.

Att vara nära sin bebis. Mitt bästa tips. Allt annat kan nästan kvitta. En ergonomisk och mjuk sjal hittar ni HÄR.

Gulliga kaninkompisen hittar ni HÄR. Passar toppen som ”Välkommen till världen” present till exempel.

Med min personliga kod FEBJULIAK får du 20% rabatt på kategorin Bad och dusch för baby- och barn. Giltig till och med den 23:e februari.

HÄR hittar ni sortimentet!

puss

Julia

 1. Sofia skriver:

  Hej Julia! Jag håller på och renoverar vårt kök och ska kakla på samma sätt som ni gjort i ert, min fråga är, har ni vanliga standard-kakelplattor 15×15 där? Tycker ni har så fint och vill ju få till rätta känslan 😊 Tack för en fin blogg som jag följt i flera år! 🌸

  1. juliak skriver:

   Åh ja vi har 15×15 men en viktig detalj, vi har väldigt smala fogar 😍

   1. Sofia skriver:

    Tack snälla Julia för att du tog dig tid att svara 😍 Då vet jag hur vi ska göra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..