I annonssamarbete med ELLOS

Staycation!

”Staycation – En semester som tillbringas i eller i närheten av hemmet”
Ellos Home lanserar en ny kollektion – Staycation. Den förmedlar känslan av att bo på hotell med uppgraderade kvalitéer, vardagslyx och avslappnad hotellkänsla. Kollektionen handlar om att göra medvetna val som att välja design som håller över tid och har ett unikt värde. Genom kollektionen kan man skapa den där lyxiga hotellkänslan hemma och unna sig det lilla extra i vardagen.
Och jag älskar det. Är det något jag verkligen prioriterar i mitt liv så är det sköna lakan, vacker förvaring och mjuka fina myskläder. Jag spenderar så oerhört mycket tid hemma och det är det bästa jag vet om…
Jag ska visa er några av mina personliga favvisar från kollektionen. Missa inte förvaringspåsarna och tofflorna. Längtar tills det är barfota väder så att de kan invigas, så otroligt fina och sköna. Tills dess kan jag tassa runt med dom här hemma…
DSC_0013
Sandalerna! Fina visst?
DSC_0048
Praktiskt och fin förvaring gillas.
DSC_0037
För de små pluttiga sakerna. Till smink, nagellack eller smycken till exempel. HÄR finns påsen.
DSC_0033
En matchande påse till tvätten finns HÄR. Jag använder min till fintvätten. Ni vet den lite mer delikata tvätten som INTE får mixas ihop med vit 60 graders tvätt…
DSC_0026
Sandalerna superredo för att börja användas! HÄR finns de.
DSC_0023
Så välbehövligt. Nya lakan. Linneskåpet är fylld till bredden hos oss med allt förutom stora lakan. Det här lakanet finns i flera olika färger och är kraftig tätvävd satin av kammad, ekologisk bomull. Underbart att sova på kan jag meddela. HÄR finns lakanet!
DSC_0012
 Här kommer några fler tips från kollektionen!
collage 2
collage ellos 1
Åh vad fint allt är. Älskar färgerna och känslan i kollektionen!
Kika in hos ELLOS för att se hela kollektionen och så får ni såklart även rabattkod av mig.

Med koden 415414 får du 30% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på ALLA produkter med nedsatt pris och produkter som finns under kategorin REA.  Giltig t.o.m 29/2.

puss
Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..