I annonssamarbete med MAY BEAUTY

Veckans skönhetstips – Återfuktad hud!

Veckans skönhetstips kommer här. En favorit i repris!

Ni vet ju vid det här laget vad jag eftersträvar med den hudvård jag använder. Nämligen fukt, lyster och så lite till fukt. Det är mitt bästa och precis vad min hud behöver. Jag är 38 år gammal och det är ganska påtagligt att hudens elasticitet sett sina toppdagar och att huden konstant behöver återfuktning.

 

 

Och här har vi tipset!

Bio Cellulose Face Mask som återfuktar huden på djupet, motverkar rynkor och ger huden lyster.

DSC_0008

Perfa ju! Exakt vad jag är ute efter särskilt i februari. Lyster och fukt. Just nu har jag torra partier under ögonen och vid näsvingarna ( mysko, har typ aldrig haft så innan).

DSC_0017

Dags att applicera masken som är en så kallad sheet mask. Den är gjord på fermenterad kokosnöt för att lagret ska ligga tätt mot huden. Då kan nämligen serumet med hyaluronsyra återfukta ansiktet riktigt ordentligt på djupet.

DSC_0015

Masken kommer med två skyddslager. Först tar man bort den ena och applicerar masken mot ansiktet. Därefter tar man försiktigt bort det andra skyddslagret och trycker ut allt serum från paketet och applicerar antingen på masken, halsen, ovansidan av händerna eller över bröstet. Ja helt enkelt där man känner att lite extra fukt är på sin plats.  Jag råkade ta bort båda skyddslagren direkt men det går bra det också. Det är så enkelt att använda den här masken och den sitter verkligen på plats ordentligt.

DSC_0055

Efter ungefär 40 minuter av njutning ( ja det är sååå skönt att ha masken på ansiktet ) så är de bara att dra av masken och njuta av resultatet.

Masken lämnar en absolut ljuvlig känsla efter sig av just fukt och lyster och uppfyller alla mina önskemål om resultat. Passar perfekt till åldrande hud.

Blir ni också sugna på att ta hand om huden lite extra nu när snart våren tar vid så har jag ett generöst erbjudande som ni ska få ta del av.

Med rabattkoden BIO-JULIA-30 får ni just nu 30% rabatt på ansiktsmaskerna. Koden är redan aktiverad i kassan och ni klickar vidare till Maybeautys hemsida HÄR.

DSC_0013

puss

Julia

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..