I annonssamarbete med YVES ROCHER

Ett helt år tillsammans med er och Yves Rocher! 🌿

Det här är något jag längtat efter att få dela med er så länge nu. Jag kommer att under hela året få den stora äran att vara en av Yves Rochers ambassadörer. Det gör mig så himla glad och stolt att få vara en del av detta!

Känner mig alldeles lycklig och pirrig inför uppdraget. Jag tycker så mycket om Yves Rochers helhetstänk. Det är ett botaniskt märke med hudvård och skönhet. Det är ett familjeägt företag som grundades i den lilla byn La Gacilly för 60 år sedan. Jag menar, det kan väl bara bli alldeles underbart med omsorgsfullt tillverkade produkter av ekologiskt odlade blommor och växter från Franrike…? Ett företag som månar att ta hand om sig själv och naturen. Den bästa kombinationen jag kan tänka mig.

Så det blir jag, badrummet, ni och Yves! För här ska det provas smink och hudvård så det står härliga till. Älskar! Och jag hoppas såklart att ni också ska uppsatta dessa inslag som kommer att komma med jämna mellanrum.

Jag hann under förra året bekanta mig litegrann med ett urval av sortimentet och här kommer några av de produkter som hunnit bli till mina favoriter.

batch 2DSC_0085

batch 2DSC_0091

batch 2DSC_0239

batch 2DSC_0096

batch 2DSC_0142

batch 2DSC_0115

batch 2DSC_0063

batch 2DSC_0079

batch 2DSC_0245

batch 2DSC_0111

batch 2DSC_0084

 

Garden Party – En lätt blommig parfym med rosdoft som påminner om en nyutsprungen vildblomma. Den perfekta varje dag parfymen som har en uppfriskande doft som passar mig ypperligt som endast använder lätta dofter.

Highlighter puder – Ett puder med två olika färger. Den ljus pärlemorsskimrande nyansen ger lyster och den kopparfärgade en varm gyllene finish. Jag duttar lätt med penseln på näsan, kindbenen och nyckelbenen om jag har en mer urringad topp eller klänning. Underbart fin till sommaren när man har solkysst hy.

Ögonbrynsmascara – Ett absolut måste i min necessär. Några snabba drag med borsten ger välformade, definierade och snygga bryn. Jag sminkar mig inte särskilt mycket men just brynen är viktiga när jag väl gör det. De ramar in ansiktet så fint tycker jag och då gör den här mascaran susen!

 

Klicka er gärna vidare till Yves Roschers hemsida HÄR och botanisera runt bland produkterna och hitta era alldeles egna favoriter!

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..