I annonssamarbete med ELLOS

Inredningsinspiration och mina personliga favoriter!

Dags för Mars månads Ellos inspiration från mig till er!

Här kommer några av mina personliga favoriter till er från textilavdelningen. En av dessa har hamnat här hemma. Vi kikar!

collage ellos mars

En pölkudde ja tack! Visst var det lite trendigt för något år sedan? Verkar som att den är tillbaka och jag tycker att pölkuddar är både fina och väldigt sköna. HÄR finns den.

En linnedröm till överkast som finns i flera olika färger hittar ni HÄR. Wow för den!

En duk med klassiska ränder! Själv har jag svårt att hitta en duk till vårt runda bord men den HÄR var oerhört fin och skulle passa ute på altanen hos oss till våren.

Linneduk på meter! Den köpte jag själv i våras och gjorde servetter och dukar av. Kvalitén är underbar! HÄR finns den i ett gäng olika färger.

Sittdynor går alltid åt hemma hos oss. På köksstolarna, soffan eller ute. Vi ska bygga en platsbyggd bänk i punschverandan och dynor skulle vara väldigt fint och skönt tänker jag. Dynor i en härlig ljusbeige färg och några till finns HÄR.

Kökshanddukar i linne med ränder. Klassiskt och det allra skönaste att torka både händer och disk med tycker jag. HÄR finns de.

 

DSC_0136

DSC_0134

Och favvisen som hamnade här hemma! Visst är den fin? Kudden hittar ni HÄR.

 

 

I vanlig ordning så ska ni får en rabattkod av mig!

Min kod 415414 ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Koden är giltig t.o.m 31/3.

HÄR kan ni kika runt inne hos Ellos och hitta era egna favvisar.

Puss!

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..