ANNONS

Fredagslyckligt!

/

Det finns alltid ljusglimtar. Alltid. De må var små, men de finns. Och här kommer några av mina fredagslyckliga sådana…

batch 2DSC_0662

Torsdagsskörden står och väntar i växthuset. Jag och karin var iväg för att införskaffa rekvisita och material till jobb. Vi hamnade på Ulriksdals trädgård och jag behöver nog knappt säga att det var alldeles alldeles underbart.

DSC_0664

Tappra små penseér gör mig på glatt humör. Tänk sedan när vårlökarna i den stora zinkbaljan spirar också. Det är ungefär det som behövs just nu för övrigt. Att försöka vara tapper. Så gott man förmår.

DSC_0666

Ok. Hur ljuvligt? I höst kommer jag att plantera tusen porslinshyacint lökar i gräsmattan. Det är ett löfte.

DSC_0676

Jag har plockat fram påsk. Barnen får piffa till helgen.

DSC_0660-tile

Bästa bästa bästa. Och jag fortsätta imorgon. Vad tror ni om ett påskarrangemang att ställa utanför dörren? Kan bli fint.

DSC_0683

Jag blir ibland bortskämd med mysiga bud. Här har vi ett i min smak. Älskar rent, älskar att städa och älskar städprodukter. Tack för det Sunda!

DSC_0678

Jag ser väldigt mycket fram emot den här helgen. Samlade tillsammans. En trygg känsla.

PUSS och sköt om er, okej?

Julia

3
97

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00