ANNONS

Äntligen färdigt!

/

Jippiiiiiiiiiie våra golv är färdiga och jag är lyckligast! Det är en så galet jobbig process att renovera golv men när det är gjort blir ju känslan i hela hemmet en heeeeelt annan. Det var verkligen på tiden att slipa våra sunkiga vitmålade plankgolv.

Oh jaaa ett kaos utan dess like fortfarande i och med att golvet måste få torka men till helgen kommer allt att vara tippelitopp lagom till det att Carlos kommer hem. Nu ska jag bara kånka möbler, sortera, rensa och piffa. Hur mysigt.

De är alltså vardagsrum och punschveranda som genomgått förvandling och härmed är punschverandan helt färdig. Knäpper klart av bilder framöver. På alltsammans. Men ni får ha lite överseende med sommarlovslunket här inne. Okej?

DSC_1003

DSC_1002

DSC_0999

DSC_0997

DSC_1015

Nu ska vi tassa upp och äta sommarlovsfrukost. Ingen simskola idag och vi tar dagen som den kommer. Kanske vi skulle ta och handla lite inför midsommar? Så får det bli.

puss

Julia

1
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00