ANNONS

Sommarlovsfint till Belle!

/

Belle är ju en sommarlosvfirare sedan ganska länge nu. Vi åker till badhuset varje vardagsmorgon och hon deltar i en intensivkurs á 4 veckor.

DSC_1303

Jag la fram lite fina saker som är hennes. Byxorna är såååå fina och kommer från Zara. sandalerna likaså. Hon tycker att de är skämt med mjuka vida byxor. Och jag tycker att de är det finaste som finns på småtjejer. Beskowbilden ska jag rama in och hänga i hennes rum på Gotland. Av alla rum blir hennes färdig först.

DSC_1309

En liten bukett med prästkragar. En av mina favoritblommor. Så säger jag jämt men jag menar verkligen det. Ett måste i rabatterna.

DSC_1311

Loppisfyndade böcker som även de följer med till Gotland. Bokhyllorna på loppisar är väl värda en titt. Finns allt som oftast oerhört många fina barnböcker till salu för en struntsumma. Nya som gamla.

DSC_1310

Det var det. Belles fina saker!

Hej och godmorgon hjärtan.

Två dagar kvar tills jag drar ner tempot. Eller upp? Jag kommer inte direkt att vara sysslolös med fyra sommarlovsbarn hemma. Men jag har mina strategier. Vi äter till exempel alla måltider vi bara kan ute. I trädgården alltså. In med allt i stora korgen och ut. Mysigt och jag slipper tokstäda i köket x antal gånger per dag.

Nej nu ska vi kila iväg till simskolan. Ses snart igen! Tänkte visa er hur golvet i punschverandan blev om ni vill se? Tryck gärna på hjärtat om ni vill. Och så får jag en känsla av att ni är här?

PUSS

Julia

0
279

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00