ANNONS

Juno badar på Gotland!

/

Mina lyckligaste stunder i livet har jag upplevt här. Vid vårt hus på Gotland. Egentligen kan jag inte sätta fingret helt på vad det är som gör mig så lycklig men om jag ska försöka mig på en analys så är det flera faktorer som tillsammans skapar förutsättningarna för den där rena lyckliga känslan. Lite som när man var barn.

Vill man göra sig ren så måste vatten pumpas upp och värmas på. Tänderna borstas på farstutrappan när det skymmer och är fuktigt ute. Huset är anspråkslöst. Skafferiet doftar svagt av kaffe och svunna tider trots att det är alldeles nytt. Det är en trygg doft som vilar i hela huset.

Och jag är så lycklig över att få kalla huset för vårt. Sommarhus, fritidshus saksamma. Tänker spendera så mycket tid jag bara kan där. Tacksamheten är oändlig.

DSC_1415 Juno badar

DSC_1395 Juno badar

DSC_1413 Juno badar

DSC_1433 Juno badar

DSC_1411 Juno badar

Hej och godmorgon hjärtan,

Jag ligger kvar i sängen. Juno sover gott bredvid trots att klockan är 8 snart. Vi hade Isabelle och Mikael över på middag och Juno hade livets dag. Hon fullkomligen älskar Isabelle.  Tycker att det är så fint att se sitt barn ty sig till en annan människa på det sättet. Värdefullt.

Hursom, det blev ganska så sent eller i alla fall hamnade vi ur vanliga sovrutiner därav sjusovandet nu. Jag och Belle som är morgonpigga har vinkat hejdå till Carlos som nu sitter på färjan ner till Visby.

Känner mig pepp på dagarna som kommer. Vädret ska vara fint, jag har en del mysigt jobb som ska göras och så tar vi dagarna som de kommer innan vi också åker ner. Bästa sortens sommarlov.

Ses snart igen.

puss

Julia

Ps, om någon är på jakt efter en zinkbalja så kan jag berätta att Junos kommer från Jula!

0
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00