ANNONS

Sommarlovslistan!

/

Hej vännerna,

Segt här. Som om energin bara runnit ur mig. Kan inte riktigt förstå varför men hoppas verkligen att det vänder men idag tillåter jag mig alltså själv en väldigt stillsam dag.

Ett stycke måndagslista kommer till er här, hoppas ni tycker om. Tycker själv att den är mysig att hålla fast i trots sommarlov. Rutiner är min grej.

Helgen som gick!

IMG_2093

Spenderades på stranden. Vi har en liten gullig strand i närheten som vi inte varit till på evigheter eftersom vi haft båt i så många år. Men båten är såld och vi har återigen hittat tillbaka till lillstranden. Få sällskap och bra avstånd. Preci som det ska vara alltid om man frågar mig. Stundtals var vi alldeles själva, bästa!

IMG_2095

Hemma plockades det trädgårdbuketter.

IMG_2096

Majjis hade kvällsmöte med hönsen.

IMG_2097

Och jag beundrade magnifika rosen Aspirin.

IMG_2098

Åter på stranden. Det är verkligen behaglig temperatur i vattnet och barnen badade mest hela tiden.

IMG_2099

Jag stekte pannkakor till lunch att ha med. Med hemkokt jorgubbssylt. Tips är att göra en megastor sats med pannakssmet så att man har i ett par dagar och kan steka vartefter.

IMG_2102

Jag vann en auktion. Hur vackert tyg? Borde jag sy kuddar av det?

IMG_2103

Helgen avslutades med lite blandad kompott till middag och jag valde frukost. Skulle ju utan problem kunna äta det till dagens alla måltider. Älskar.

batch_dsc_2496-3

Veckans planer:

Veckan tar vi som den kommer. Men det som ska klämmas in är lite jobb. Det enda som är ett måste. Väder och känsla får bestämma resten av stunderna.

Gotland? Vill vill vill. Men tänker att det är smartast att låta Carlos jobba på ett litet tag till. För när vi väl kommer så blir det mest sommarlovsmys. Vi hinner med det också. Men jag måste nog ändå bestämma när vi åker och boka biljetter.

batch 2DSC_1422

Jag!

Mmm trött. Jag tror att det är fullt normalt att känna en viss trötthet trots ljuv sommar. Sommarlov är sommarlov. Fyra barn hemma och med allt vad det innebär. Min räddning är att vi tar dagarna som de kommer, det allra mysigaste jag vet om. Och då kan jag passa på att vila lite de dagar som känns allra tröttast. Ibland glömmer jag bort att jag snittar extremt få sovtimmar per natt mot vad som är normalt på grund av Elles diabetes. Bidragande orsak helt klart och jag ska försöka att komma ihåg det.Det är alltså helt ok att jag känner mig trött. Det finns orsak till det.

DSC_0829-tile

Tipsigt!

Jag har tipsat förr. Men jag gör det igen för det är mitt genom tidernas bästa. Kan du, börja jogga. Nu är de så skönt ute och bästa tiden för nya rutiner. På riktigt så är det en fantastisk träningsform och man anpassar det helt efter sig själv. Jag springer alla dagar jag hinner med och kör ca 4.5-5 km. Helt och hållet utan krav på prestation. Mer än att genomföra det förstås.

DSC_1297 sommarlovsläsning

Sommarlovsläsning!

Det går lite segt fram då jag fastnat helt och hållet på TikTok just nu. Måste ta bort den appen omedelbums tror jag och fortsätta med den här högen istället…

DSC_1628 Hello Fresh

DSC_1652 Hello fresh

Vad jag allra helst äter!

Enkelt tack. Mitt viktigaste just nu. Fräscht och enkelt. Jag har fått prova på Hello Fresh matkassar och de är TOPPEN. Delar med mig av min generösa rabattkod till er här inne också om ni missar den inne på Insta. Min kod FRESHJULIA ger upp till 540 kr rabatt på de två första boxarna och HÄR finns hemsidan så kan ni kika runt själva.

Okej de var allt för den här gången. Nu ska Juno få krypa ner i vagnen och jag ska ta tag i veckans första jogg. Idag är för övrigt en perfekt hemmadag med mulet väder.

puss

Julia

0
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00