ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Hej hopp!

Här firas det födelsedag minsann. Min 39-års dag. Ålder, är nog ett alldeles eget blogginlägg antar jag. Eller så skippar vi det, tiden är vad den är och jag är tacksam över att få leva.

Så mätt efter en god födelsedagslunch nere i hamnen med Carlos. Lyxigt att smita iväg på tumis.

Måndag och en måndagslista kommer här!

Helgen som gick!

IMG_2136

Vi tog helg tidigt och hoppade på färjan till Gotland. Gosiga tröjor på och nedpackade i väskan.

IMG_2137

En till selfie. För att jag var så lycklig över att vara påväg. Till älskade huset på Gotland. Dessutom tycker jag nog att september är den bästa bästa månaden när det kommer till att känna sig fräsch? Man är fortfarande utvilad efter sommaren, håret har fått sig en uppfräschning och vinterns trötthet och glåmighet är långt bort. Sen smäller det till, bäst att njuta av känslan visst?

IMG_2138

Juno! Här kan man tydligt se klädkompromissen. Sneakersen på temat Frost är högt älskade kan jag ju meddela.

IMG_2139

Framme! Vi åkte direkt ut till Ar som är en magnifik naturupplevelse. Hett tips från mig till er när ni är på Gotland.

IMG_2140

Också en så mysig vy som man passerar gång på gång när man är på Gotland. Till min stora lycka så fann vi under en prommis hemma inte mindre än två fårhagar precis i vår närhet. Älskar sådana promenadslingor med hagar.

IMG_2141

Det här då? Straxt utanför Slite centrum. Äppelträd, sjön och kor. Hur mysigt?

IMG_2142

Hemma i huset på Gotland. Ni får härda ut med stökbilder ett tag till. Byrån ska nog få flytta upp på övervåningen. Längtar till sovrummet ska renoveras men njuta ändå av hur det är just nu. Det vilar faktiskt något ganska skönt över det slitna och skavda.

IMG_2143

Sakta men säkert mot vårt mål. En pärla till året runt bostad på Gotland.

IMG_2144

Efter några dagars njut var det dags att åka hem till Björsta.

IMG_2145

Hej svampskogen! Det blev en supermysig sömdagsprommis i skogen här intill och vilken svamplycka sendå. Karl-Johan i mängd! Godaste svampen jag vet om.

IMG_2146

Älsklingar!

IMG_2147

Ingen dum söndagsmiddag här inte. Surdegsbröd, smör och vitlöksfräst Karl-Johan och smält västerbotten på det. Vi åt fattiga riddare med Nutella till dessert. Repris på den middagen önskas snarast möjligt!

DSC_1478 isabelle och juno

Veckans planer:

Boka boende till min och Isabelles Dalarna tripp – Jihuuuu jag är överexalterad. Det ska bli HELT ljuvligt. Korstäppans Herrgård ser ut att vara en bra kandidat.

Fota samarbeten – Nu trillar höstens uppdrag in och jag är evigt tacksam. Känslan i våras var osäker och obehaglig. Vi är långt ifrån till vad livet var innan pandemin. Och jag tror att vi alla bär på en otrygg rädd känsla, mer eller mindre. Men just nu har jag en del jobb och det känns bra.

Lämna in våra äpplen – Till ett äppelmusteri! Spännande. Det är en av mina favoritdrycker. Hoppas det blir många många liter att njuta av ända fram till jul allra minst.

Fira min födelsedag – hela veckan lång. Carlos och jag ska ta en sväng in till stan bland annat.

Blogga – Jag vill att ni möts av ett nytt inlägg varje dag. Hoppas ni tycker om och säger till om ni önskar se något särkilt. Den här veckan blir det en del inredning har jag planerat. Tapeter bland annat.

Jogga och jympa – Åh vad jag älskar min morgonrutin. Den gör så gott.

1596460200

Tipsigt!

Ja men det här tror jag många av er redan har kollen på. Men så så så mysigt program och nu finns ny avsnitt ute av ”Det sitter i väggarna” på SVT.

dsc_2997-tile-2

Det här drömmer jag om just nu!

Att hösten blir snäll. Jag menar sådär som i att jag gärna vill att den bara är. Att vardagen rullar på som vanligt och att vi tar helgerna som de kommer. Med krispig höstluft, fuktig svampskog, levande ljus, loppisfynd, och tid i både soffan och köket. Hösten är så vilsam och härlig.

app005prod-3

På min önskelista!

Den HÄR koftan från & Other Stories. Älskar. Vill ha. Det är ju ändå min födelsedag…

Sköt nu om er så hörs vi snart igen!

puss

Julia

20
72

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00