ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Tretorn

Redo för höstrusk!

/

🍂

Eller ja, krispigt härliga dagar med solstrålar som ännu värmer litegrann…

Nu är vi i alla fall rustade för alla slags väder här hemma. Regnrockar och bra skor är liksom A och O för att kunna hänga ute precis när man känner för det under hösten.

Jag har klätt mina barn och mig själv i Tretorn sedan evigheters evighet och kan gå i god för att det här är skor och plagg som sitter som de ska och håller en utmärkt kvalité.

Hemma hos oss pågår skördetider just nu. Och vi försöker hinna med både att skörda och göra i ordning trädgården inför vintern. Så följ med ut, i vår lilla trädgård i sin höstskrud…

batch 2DSC_0636 tretorn höst

Hösten är kommen…den stora lönnen börjar tappa sina löv och äppelträdet vars grenar dignat av stora röda äpplen drar en lättnadens suck.

batch 2DSC_0581 tretorn höst

För SOM grenarna tyngst det här året med äpplen. En sådan lyx.

batch 2DSC_0648 tretorn höst

Carlos valde ut ett par Tretorn Hybrid Boots som är ett par vattentäta boots designade för kalla och regniga dagar. Passar lika bra på landet som stan tycker jag.

batch 2DSC_0656 tretorn höst

Arch Hybrid är en vinterfodrad och 100% vattentät hybridsko. Inuti finns gosig pile vilket gör den både lätt, varm och vattentät med en extrem komfort.

batch 2DSC_0661 tretorn höst

Den är även utrustad med en dragkedja baktill för enkel av och påtagning. Carlos låter hälsa att han är mycket nöjd med sina nya skor! Jag passade faktiskt på beställa hem likadana till Belle men helsvarta. Hade span redan förra året men då behövde hon inte nya höst och vinterskor. Men nuså!

batch 2DSC_0617 tretorn höst

Och jag då? Också väldigt nöjd med både puss, en mysig dag i trädgården och min outfit.

batch 2DSC_0644 tretorn höst

På fötterna har jag ett par Eva. Jag gillar skor som jag kan ha överallt och till nästan alla mina kläder. Därför passar dessa stövlar mig perfekt.

batch 2DSC_0640 tretorn höst-tile

Stövlarna är praktiska och tillverkade i vattentätt PVC-fritt naturgummi med en klassisk siluett. Rejäl yttersula och förstärkt tå. Jag drar snart på mig ett par raggisar och kan på så sätt använda mina nya stövlar långt in på hösten. På sidorna finns resårer och vid hälen en dragflik som underlättar när jag ska ta på mig och av mg stövlarna.

batch 2DSC_0631 tretorn höst

Min regnkappa i en under blå nyans är en höstnyhet hos Tretorn som heter Wings Plus Eco. Modellen är verkligen en klassiker håller ni inte med? Den vattentäta regnjackan är tillverkad i PU med ett innerfoder gjort på polyester av återvunna PET-flaskor. Wings Plus Eco har en justerbar huva och extra hög krage som effektivt står emot regn och rusk. Dessutom är den utrustad med både tryckknappar och dragkedja för extra vindskydd.

batch 2DSC_0596 tretorn höst

Rustade!

batch 2DSC_0541 tretorn höst

De kommande veckorna ska vi ägna helgerna åt det här. Kratta löv, skörda det allra sista och njuta hösten.

batch 2DSC_0530 tretorn höst

Jag tycker att trädgården är som allra vackrast om våren och nu.

batch 2DSC_0537 tretorn höst

Precis innan allt ska vila vinter…

batch 2DSC_0477 tretorn höst

Juno är ju en riktigt bra hjälpreda.

batch 2DSC_0497 tretorn höst-tile

På sig har hon praktiska låga gummistövlar och en regnkappa i marinblått. Så fin färg tycker jag.

batch 2DSC_0514 tretorn höst

Lyckan är gjord! Alldeles egna söta krispiga morötter direkt från kökslandet.

batch 2DSC_0539 tretorn höst

Älskvärda höstdagar i vår trädgård…

Nu ska jag dela med mig av en generös rabattkod till er som gäller på Tretorns sortiment ( ej rea ). Rabattkoden KHOURI25 ger hela 25% rabatt och är giltig till och med den 18/10.

Där finns allt man kan tänka sig behöva inför hösten när det kommer till just jackor och skor till både stor och liten. Klicka vidare till Tretorns sida HÄR för att botanisera runt och hitta egna favoriter i sortimentet. Koden anger ni sedan i kassan!

puss

Julia

1
27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00