ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Tretorn

Sista chansen att fynda!

/

DSC_0612 tretorn

DSC_0615 tretorn

DSC_0568 tretorn

DSC_0584 tretorn

Alltså vilken lördag vi haft. Så lycklig för den. Vi har fyllt den med mängder av härligt och solen sken dagen lång. Jag ska alldeles strax åka och hämta Belle som är på födelsedagsfest men ville titta in en snabbis och visa er Junos nya overall. Hon älskar den! Och jag. Underbar färg!

Imorgon är SISTA dagen för er att nytta min kod KHOURI25 hos Tretorn som ger hela 25 % rabatt på sortimentet.

Där finns allt man kan tänka sig behöva inför hösten när det kommer till just jackor, overaller och skor till både stor och liten. Klicka vidare till Tretorns sida HÄR för att botanisera runt och hitta egna favoriter i sortimentet. Koden anger ni sedan i kassan!

Missa inte alla fina skor och regnkläder som jag visar i det HÄR inlägget. Carlos använder skorna flitigt varje dag och Belle fick prick likadana i svart. Tror det är de finaste vinterskorna vi någonsin haft faktiskt.

Sköt om er!

puss

Julia

0
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00