ANNONS

Sådant som jag tycker om!

/

DSC_0471 blogg oktober

Stolen som jag fyndat. Den ska få flytta med ner till Gotland framöver.

DSC_0464 blogg oktober

Och den här då. Ännu ett trevligt loppisfynd med ett av de finaste Carl-Larsson motiven jag vet om.

DSC_0460 blogg oktober

Den hängde jag upp i punschverandan och den förgyller verkligen min tillvaro.

DSC_0465 blogg oktober

Piedestal och ekkvist. Favvo just nu.

DSC_0466 oktober blogg

Rosorna kämpar på där ute.

DSC_0447 blogg oktober

Och gosiga plädar alltid redo i vardagsrummet.

DSC_0443 bloggen oktober

För det är ju här vi är om kvällarna. Just nu ser vi på Lyckoviken. Har ni sett?

DSC_0449 blogg oktober

Böckernas tid är nu.

DSC_0451 blogg oktober

Tycker så mycket om att bläddra i mina böcker.

DSC_0452 blogg oktober

Kreativiteten. Den infinner sig alltid när årstiderna växlar. Jag vill måla en tavla och börja advenstpyssla.

DSC_0459 blogg oktober

Hallonröd stickad tröja. Ett Röda Korset fynd.

DSC_0469 oktober blogg

Jaa, lite vad jag tycker om extra just nu. Regntunga moln och en bedövande trötthet som inte kommer att släppa taget om mig i första hand är dagens status. Alltså sömnbristen är brutal. Att ha barn med Diabetes typ 1 är ingen lek. Alls. Jag har några timmar i mig från natten men det räcker ju inte på långa vägar för att fungera på ett normalt sätt.

Jag ska styra upp dagen nu. Ikväll vankas det middag ute på Körunda och tills dess har jag ett gäng saker som ska göras. Noell blir mitt sällskap och jag har en ny fin klänning. Det ska nog bli en bra dag av det här också.

Extra kram till alla er som kämpar på med vad det nu än må vara!

Julia

3
78

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00